Integritetspolicy

Sekretess och tystnadsplikt

Jag arbetar under sekretess. Det betyder att det är förbjudet att föra vidare uppgifter, även information man fått muntligen. Förbudet gäller alla former av spridning, såväl muntlig som skriftlig, genom samtal i offentliga miljöer eller via sociala medier på internet, undantaget om man av lagliga skäl är tvingad att utlämna dem.

Personuppgifter & integritet

Jag jobbar enligt principen Privacy by design som innebär att vi sparar så få personliga uppgifter som möjligt och bara så länge vi behöver dem för att utföra våra tjänster. Detta är också en del av PUL och EU-direktivet om dataskydd som träder i kraft 25:e Maj 2018.
Din integritet är viktig för mig och jag är måna om att skydda dina personuppgifter.
Följande principer gäller när jag – Tatiana Barkhatova - hanterar dina personuppgifter:

  • Din integritet respekteras och skyddas
  • Vi samlar inte in mer personuppgifter än vad som är nödvändigt
  • Dina personuppgifter sparas inte längre än nödvändigt
  • Dina personuppgifter används bara till det ändamål de är insamlade för
  • Dina personuppgifter säljs inte till andra företag
  • Med personuppgifter menas all slags information som direkt eller indirekt kan kopplas till en individ. Exempel på personuppgifter är: namn, e-postadress, telefonnummer.

Vilka uppgifter samlas in

Vid besök på min hemsida används cookies för att föra anonym statistik över vilka sidor som besöks, för att kunna förbättra min webbplats. Du kan undvika detta genom att justera inställningarna i din webbläsare.
När du kontaktar mig lagras dina kontaktuppgifter så länge det behövs för att jag ska kunna uppfylla mitt åtagande gentemot dig som klient och inte längre än så.

Hantering av uppgifter i samband med betalningar

Betalningar och hantering av de uppgifter som lämnas vid betalning skickas över krypterad anslutning. Inga betalningsuppgifter lagras på våra servrar utan hanteras av våra betalningsleverantörer, Visma och Swish (för mobilbetalningar). Båda dessa betaltjänster följer EU:s gällande riktlinjer för betalningar och datasäkerhet och du kan läsa mer om hur de hanterar personuppgifter och betalningsuppgifter här: Visma / Swish

Den som ej samtycker

Den som inte samtycker med dessa villkor ska inte mata in några uppgifter i formulär på sidan och inaktivera cookies i sin webbläsare, alternativt lämna sidan.

Boka en terapi online

Du kan boka en tid via Healthgoing: https://healthgoing.com/services/6 

eller:

För att ställa frågor och boka en terapi kontakta mig via telefon 076-80-80-512 eller fyll i nedanstående formulär:

* = obligatoriskt

Genom att klicka på "Skicka" godkänner du villkor enl. nedan samt Integritetspolicy.

Villkor för terapi

För att boka en terapi måste du ha fyllt 18 år.

Samtalstid och form för terapi online

Alla sessioner online startar och avslutas på avtalad tid och varar i 50 min. Du är själv ansvarig för att ringa upp Terapeuten i tid för att kunna nyttja hela sessionen. Samtliga terapier online bygger på samtal som kan också kompletteras med övningar.

Terapeuten erbjuder inte hjälp vid utredningar och diagnostik.
Du åtar dig att informera terapeuten under bedömningssamtalen om du haft psykiska problem tidigare i ditt liv eller i dagsläget tar psykofarmaka.

Du har alltid rätt att avsluta terapi när som helst.

Bokningar och avbokningar

Bokning och avbokning av en session sker via meddelande: 076-80-80-512; e-mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För att undvika debitering av ej använd tid ska avbokning av inbokad tid ske minst 24 timmar innan bokad tid. Vid återbud senare än 24 timmar innan bokad tid återbetalas inte avgiften. Terapeuten återbetalar aldrig avgifter för tidigare sessioner. Vid återbud minst 24 timmar innan avtalad tid av rabatterade behandlingar återfås resterande del minus kostnad för utnyttjad del till normalpris.

Betalade sessioner kan användas inom 3 månader från betalningsdatum, efter detta datum förfaller de och återbetalas inte.

Om Terapeuten är ansvarig för att sessionen inte kommit till stånd erbjuds i första hand ny tid och i annat fall betalas avgiften tillbaka.

Terapeuten tar inte ansvar för och kompenserar inte förlorad tid vid tekniska problem exempelvis med din utrustning eller driftstopp i telekommunikationen. Terapeuten åtar sig att använda en bra utrustning för såväl Skype, Zoom, telefon.

Betalning för terapi online  

Terapi online betalas i förväg med kontokort/Visakort/Mastercard genom Visma eller Swish innan sessionen. Visma/Swish bokför din betalning samt informerar Terapeuten om att den är genomförd.